Jdi na obsah Jdi na menu
 


Před-zápis ze schůze výboru ze dne 27.2. 2014

14. 3. 2014

Vážení spolubydlící,

vzhledem k tomu, že výbor SVJ nebyl schopen ani po 14 dnech od své poslední schůze připravit a zveřejnit zápis, předkládáme vám tuto neoficiální verzi.

 

Před-zápis ze schůze výboru ze dne 27.2. 2014

Přítomni: 

za výbor - Urbásek, Vycpálek, Jelínek

za KK - Hýsek

za družstvo - Effenbergová, Kachounová

za členy SVJ - I. Novák, Poslední, Lodek a další 3 členové

 

 

1) Výbor potvrdil informaci, že se bude scházet pravidelně každý poslední čtvrtek v měsíci

2) Plánuje se schůze družstva za účelem likvidace a to v dubnu 2014. Likvidace je závislá na dokončení vyúčtování 2013 a na vyřešení situace s nebytovými prostory ve vlastnictví družstva (3 "kanceláře" v přízemí). Reálné možnosti zjišťuje pí Effenbergerová.

3) Výbor odsouhlasil otestování oficiálních www stránek SVJ. Registraci zajistí I. Novák a zašle odkazy na emailovou adresu SVJ . Pomoc s aktualizací dokumentů na web nabídla pí Poslední.

4) Shrnutí současných měsíčních výdajů dosluhujícího družstva:

- účetnictví 1500 

- 3 x nebytové prostory (dohromady pojištění 500, zálohy na služby 1350)

- odměny vedení družstva (2300+1900)

5) Aktuální stav financí družstva: 1.2 mil spořící účet, 100 tisíc běžný účet

6) Výbor nesplnil svůj závazek z lednové schůze a neposkytl výpis účtu SVJ. Ani v papírové ani v elektronické podobě.

7) Na dotaz Ivana Nováka pan Urbásek potvrdil, že od poslední veřejné lednové schůze Výboru nebyly provedeny za SVJ žádné nové objednávky. Zároveň pan Urbásek potvrdil, že v mezidobí nebyly žádné další "neveřejné" schůze Výboru.

8) Ivan Novák vznesl dotaz, proč nově uzavřená smlouva s FPS zahrnuje úklid domu a péči o zeleň a zároveň výbor zajišťuje tyto činnosti externě. Výbor odpověděl, že ve smlouvě s FPS je chyba.

10) Výbor potvrdil, že emailová adresa svjjanovskastred@email.cz zveřejněná na domovní nástěnce v lednu 2014 nikdy nefungovala. Správná adresa je svjjanovskastred@seznam.cz. Výbor se dále zavázal, že bude tuto adresu častěji kontrolovat.

11) Výbor zajistí opravu zápisu ustanovující schůze shromáždění SVJ zveřejněného na portálu justice tak, aby neobsahoval citlivé osobní údaje všech členů SVJ.

 

Praha 14.3.2014

Ivan Novák,  Jarmila Poslední